Custom Supply INC

rainbow

Отидете на почивка в курорт Албена и никога през живота си няма да ви е яд – ето защо

Курорта Албена е един от северните нашенски черноморски курорти подходящ за отпуски през лятото. Града се намира на 8 км. от град Балчик. Албена е с дълга плажна ивица с дължина на пет км. по морският град. Ширината на ивицата на плажа в селището Албена е сто и петдесет м. Откриването на курорта е през далечната хиляда деветстотин шестдесет и девета год.

евтини почивки

В курорта Албена има доста модерни и нови хотели с хуваб изглед към морският бряг и с южно изложение, така че да са хубаво изложени на слънчевите лъчи. Основният туристически поток в Албена е от чужди граждани, които представляват деветдесет процента от почиващите в града. Главно летуващите чужди граждани в курорта са от северната ни съседка и бившите страни от СССР.

Комплексът е наистина подходящ за семейна почивка. В съпоставка с по-големите комплекси като Златни Пясъци и Слънчев Бряг, Албена е по-спокойно местенце за отмаряне. В случай, че сте младо семейство с малки дечица потърсете изгодни оферти за пътувания в Албена. Заедно с това, че е слънчев курорт и отличен за плажуване, почиващите в комплекса има и какви други неща да видят.

Съвсем в близост до Албена е локализирана Ботаническата градина и Дворецът в Балчик. „Двореца“ преди год., когато тази територия се намирала под румънска власт е бил лятната резиденция на кралицата на Румъния – Мария. Замъка е локализиран на два км. от град Балчик. Като е построен в 1924 год., след като кралица Мария след разхождане по по брега наЧерно Море харесва това място на брега на морето.

Разположен помежду балчишките бели скали и самото море с многовековни дървета, извори с чиста вода и чуруликащи птици, дворецът е един същински рай. По време на горещият ден Дворецът и Ботаническата градина са желана дестинация за разходка. Освен това той е включен в стоте тур. обекта на родината ни. Така че, в случай, че сте преценили, че искате да го разгледате, то носете си книжката за печат.

Comments are closed.