Custom Supply INC

rainbow

Изкарайте идеалната си почивка в град Хисаря

Всеки един отишъл в Хисаря е предразположен да се върне отново и отново. Там има нещо особено очарователно в това градче, скътано в подножието на долната половина на Средна гора.
last minute оферти

Почиването в Хисаря винаги е очарователна и пленителна, понеже бъдещето и миналото се превъплъщават в интересна емоция. Привлекателността на града пленяват окото, а духа на всеки турист е изпълнена с невероятни емоции. Градчето привлича от дълги години повече от милион летуващи със свойте лечебни свойства от извори на минерална вода.

Наброяващи двадесет и два броя минерални извори в курорта от антични години е привличала хора от различни краища на света.

Защото има голяма известност за балнеолечение, града е хубаво развит почивен център. Тук всеки един преценил да изкара почивката си ще намери пълното спокойствие и хармония на това, което се опитва да намери всеки един пренатоварен и забързан гражданин на планетата.

Как бихте могли да се ориентирате и, в коя част на Хисаря да резервирате хотел за престоя си?!

„Момина сълза” – находящ се на самия център на град Хисаря. Статуята на млада девойка и легендите за нея казват една тъжна история от отминалите години на турско робство;

„Момина баня” – е още един минерален извор, който разказва легендата си и пленяващ почиващите не само с небесното си опиянение, но и с лечебните си свойства;

„Античен град” – разположени са над каптажите на изворите. През древността тези места са били арени в които са се провеждали гладиаторски битки, по-късно за спортни игри, а в днешни дни е едно от харесваните райони за туристите и населението на градчето.

Почивка в града ще бъде страхотно не само на хората със здравни проблеми, но и на онези, които са натоварени всеки ден и които искат просто пълно мир.

Comments are closed.